Ben beter in bed

Ben beter in bed

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
BEN
Bureau
Etcetera
Jaar
2018
Paginanummer
177

Winnaar 2018

Doelstelling

Ben wil op zelfrelativerende en spraakmakende wijze onderling bespreekbaar maken hoe gek het is dat veel mensen zelfs in bed vooral met hun mobiel bezig zijn i.p.v. met elkaar. Het nummer 1 seksprobleem van nu!

Doelgroep

Ben is er voor iedereen die liever bewust met z'n mobiel bezig wil zijn i.p.v. eindeloos te scrollen en te appen met de grootste bundel en het duurste toestel.

Merkomschrijving

Ik ben Ben. Ik ben er voor iedereen die bewust met z'n mobiel om wil gaan. Ik verwonder me erover hoeveel mensen zich af laten leiden door hun mobiel. Want dan mis je de belangrijkste en mooiste dingen. In sociaal contact en natuurlijk ook in bed!

Concept

Zelfs tussen de lakens laten we ons steeds vaker door onze mobiele telefoon verleiden. Terwijl je beter in bed bent als je alle aandacht hebt voor elkaar. Daarom lanceerde ik het Ben telefooncondoom. Dat past om je telefoon zodat je ongestoord van elkaar kunt genieten. Want zonder mobiel ben je beter in bed! Voor wie bestel jij 'm?

Media- en middelenstrategie

Premium: telefooncondoom. Bekendmaken: film/video's, pr-stunt en videocontent met Kaat Bollen, radiocommercial, blog. Verkopen: landingpage, Condomerie en Marktplaats.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken