‘Beller Onbekend’. Een luisterthriller in 9D-geluid.

‘Beller Onbekend’. Een luisterthriller in 9D-geluid.

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
T-MOBILE NEDERLAND
Bureau
code d'azur
Jaar
2020
Paginanummer
190

Nominatie 2020

Doelstelling

In de telecomindustrie is een goede klantrelatie essentieel voor klantbehoud. Om deze te versterken voerde T-Mobile o.a. campagnes met generieke giveaways. Samen met code d'azur is gekeken naar een vernieuwde benadering van deze campagnes, waarbij giveaways plaatsmaken voor verrassende exclusieve digitale ervaringen.

Doelgroep

T-Mobile B2C klanten.

Merkomschrijving

T-Mobile biedt het beste netwerk, maar ook altijd iets extra's.

Concept

Tijdens de donkere winterdagen en nu we vooral thuis zijn, worden klanten van T-Mobile verrast met 'Beller Onbekend'. Met deze spannende luisterthriller in 9D-geluid stap je even in een andere wereld waarin een plotseling telefoontje het leven van Joris in een nachtmerrie verandert. Elk detail is hoorbaar en door achteraf vragen te beantwoorden, konden passende prijzen worden gewonnen. Het verhaal is geschreven door erkende scenarioschrijvers en ingesproken door Monic Hendrickx, Victor Löw en Sergio Hasselbaink.

Media- en middelenstrategie

Voor de luisterthriller werd een campagnepagina ontwikkeld die door eigen middelen werd aangejaagd: edm, app, sms en My T-Mobile. Daarnaast werden teasende video ads via social media getarget naar klanten.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken