Bekijk de toekomst van alle kanten

Bekijk de toekomst van alle kanten

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
OMGEVINGSDIENST NOORDZEEKANAALGEBIED
Bureau
Macknificent Arbeidsmarktcommunicatie
Jaar
2019
Paginanummer
86

Doelstelling

Omgevingsdiensten zijn relatief jonge organisaties die nauwelijks bekendheid genieten op de arbeidsmarkt. Aanleiding voor de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied om een employer branding campagne te starten. Doel van deze campagne: de Omgevingsdienst NZKG in korte tijd een herkenbaar gezicht geven op de arbeidsmarkt in het Noordzeekanaalgebied binnen de disciplines Bouw, Bodem en Milieu. En tegelijkertijd de trots onder bestaande medewerkers vergroten.

Doelgroep

Primair: (Young) Professionals binnen de vakgebieden bodem, bouw en milieu / HBO & WO. Daarnaast de overige stakeholders van de Omgevingsdienst NZKG.

Merkomschrijving

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied ziet erop toe dat de duurzaamheid, de leefbaarheid én de veiligheid in deze dynamische en drukbevolkte regio worden gewaarborgd.

Concept

Het werk van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied is op het eerste gezicht niet zo eenvoudig 'sexy' samen te vatten. De Omgevingsdienst NZKG verleent namelijk verschillende vergunningen en ziet erop toe dat alle partijen in het Noordzeekanaalgebied hun wettelijke verplichtingen nakomen op het gebied van Bouw, Bodem en Milieu. Professionals van de Omgevingsdienst NZKG denken daarnaast mee over ruimtelijk en planologische processen. Over de woningbouwopgave. Over circulaire economie. En over de transitie naar een duurzame samenleving. Met ruim 400 vakmensen begeeft de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied zich in de frontlinie van de ontwikkelingen en op het snijvlak van grote (soms tegengestelde) belangen. Dat brengt grote uitdagingen met zich mee voor professionals op het gebied van Bouw, Bodem en Milieu. De employer branding campagne vat dit alles kernachtig samen: Bekijk de toekomst van alle kanten.

Media- en middelenstrategie

(Digital) Out-Of-Home: billboards & abri's in het eigen werkgebied, social media, vakbladadvertenties, Posters & mailing intern
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken