Bedankt Plant

Bedankt Plant

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
MOOIWATPLANTENDOEN.NL
Bureau
180 Kingsday
Jaar
2018
Paginanummer
314

Doelstelling

Kamerplanten worden vooral gezien als woondecoratie, maar hebben ook allerlei positieve effecten op ons. Met deze campagne wilden we deze andere kant van planten onder de aandacht brengen.

Doelgroep

Vrouwen en mannen die planten waarderen om hun decoratieve waarde, maar minder stilstaan bij wat ze nog meer te bieden hebben.

Merkomschrijving

Mooiwatplantendoen.nl is een merk van Bloemenbureau Holland, een onafhankelijke stichting die moet zorgen dat consumenten planten (en bloemen) continu in hun hoofd hebben.

Concept

Sta jij er weleens bij stil wat planten allemaal voor je doen? Deze campagne vraagt zich dat hardop af. 'Bedankt plant' is een vrolijke ode aan alles wat planten voor ons doen. Ze zorgen dat er altijd leven in huis is en maken van een huis een thuis. Ze zuiveren de lucht en hebben positieve effecten op onze concentratie.

Media- en middelenstrategie

Centraal stond een 80 seconden film die op TV en digitale kanalen te zien was. De campagne trapte af met de opening van een Plant Bathing Studio waar bezoekers de positieve effecten van planten zelf konden ervaren. In winkels werd de campagne uitgerold via een promotie rond een speciale editie van Happinez magazine.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken