Back In Business

Back In Business

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
T-MOBILE
Bureau
YUNE
Jaar
2020
Paginanummer
125

Nominatie 2020

Doelstelling

De coronacrisis raakt heel Nederland. Zo ook duizenden ZZP'ers en kleinzakelijke ondernemers. Zij moeten gedurende de eerste (intelligente) lockdown de deuren van hun winkels, salons en horecagelegenheden sluiten. Gelukkig versoepelt de overheid het beleid en mogen de deuren weer open! T-Mobile stelt zichzelf ten doel om zoveel mogelijk ondernemers aan klandizie te helpen.

Doelgroep

De Back In Business-campagne kent een aantal fases. De wervingscampagne richt zich op ZZP'ers en kleinzakelijke ondernemers, terwijl de communicatiecampagne zich richt op ondernemers Nederland breed.

Merkomschrijving

T-Mobile Ondernemen is de b2b-tak van telecomaanbieder T-Mobile Nederland. Zij biedt telecomoplossingen aan honderden ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Concept

Langzaamaan krabbelen we uit de coronacrisis. Heeft jouw onderneming veel te verduren gehad? Dan helpen we je graag je zaak weer op de rit te krijgen. T-Mobile Ondernemen stelt haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor zakelijke klanten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Media- en middelenstrategie

Out of home, online (social media, owned kanalen T-Mobile), huis-aan-huisbladen in heel NL
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken