Auping. Met liefde.

Auping. Met liefde.

Categorie
Durables
Adverteerder
KONINKLIJKE AUPING
Bureau
Buutvrij for life
Jaar
2018
Paginanummer
246

Winnaar 2018

Doelstelling

Auping evolueert van traditionele matras- en beddenfabrikant naar lovebrand. In deze campagne laden we de nieuwe merkpositionering door Top of Heart Awareness te genereren.

Doelgroep

Kosmopolieten en Nieuwe Conservatieven.

Merkomschrijving

Auping werkt al 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. Elke Auping wordt handgemaakt. Met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.

Concept

We veranderen het perspectief op het middel bed. In je slaapkamer gebeurt namelijk zoveel meer dan slapen. Je vindt er waar het echt om draait: menselijke connectie. Dat lukt helaas niet altijd in onze overprikkelde always-on samenleving. 'Met liefde' laat voelen dat je bed de plek is waar je elkaar altijd weer terugvindt. Menselijke aanrakingen vertellen het verhaal, one-line stories vatten de scène emotioneel samen en Auping bedden fungeren als decor.

Media- en middelenstrategie

Na lange media-merkafwezigheid ligt de focus op bereik en impact. Video vormt de basis. Hoofdmedium is TV, aangevuld met bioscoop, OLV Forced, DOOH, online video, content samenwerkingen en print.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken