Audi e-tron GT – teaser campaign

Audi e-tron GT – teaser campaign

Categorie
Durables
Adverteerder
AUDI
Bureau
thjnk Hamburg GmbH
Jaar
2020
Paginanummer
224

Doelstelling

De nieuwe Audi e-tron GT dient hier als de ultieme 'brand shaper'; dé drijvende kracht achter de herpositionering van Audi als het meest vooruitstrevende premium merk. Tevens dient er bij potentiële rijders awareness voor de e-tron GT gegenereerd te worden.

Doelgroep

Op merkniveau richten we ons op een breed premium publiek. De potentiële doelgroep voor de e-tron GT is specifieker; hoog opgeleid, open minded, progressief, zelfverzekerd, met een focus op kwaliteit en status. Typische early adopters. De progressieve elite.

Merkomschrijving

Audi is een premium automerk.

Concept

De campagne heeft enerzijds een sterke merkfocus, gericht op een breed premium publiek om merkboodschap te verspreiden, merkvoorkeur te stimuleren en de herpositionering van Audi te activeren. Anderzijds worden potentiële rijders bereikt met als doel modelbekendheid te genereren en het stimuleren van koopintentie. Dit dmv targeting via online video en social media.

Media- en middelenstrategie

TV-inzet voor breed bereik. Online video, lead generatie ads en social media uitingen voor specifiek bereik in de doelgroep. Traffic leidt hier naar aanmeldpagina waar een pre-order kan worden geplaatst.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken