Audi A3 – social campagne

Audi A3 – social campagne

Categorie
Durables
Adverteerder
AUDI
Bureau
Mediacom - MediaCom Beyond Advertising (MBA)
Jaar
2020
Paginanummer
225

Doelstelling

Terugwinnen van de nummer 1 positie in het segment, door de nieuwe Audi A3 Sportback te introduceren bij een jongere, hippere, minder zakelijke & meer vrouwelijke doelgroep.

Doelgroep

Singles & couples van 25+ die hun eerste premium auto gaan kopen/leasen.

Merkomschrijving

Audi is een premium automerk.

Concept

Uit onderzoek van Audi blijkt dat mannen en vrouwen naar verschillende aspecten kijken bij de aankoop van een auto. Daarom hebben we de rollen omgedraaid en onze doelgroep de regie gegeven. Twee bekende Audi-fans, Valerio Zeno & Shelly Sterk, kregen de kans om hun eigen Audi A3-commercial te maken. Het gehele proces van brainstorm tot shoot werd hierbij vastgelegd, met als resultaat mooie behind the scenes beelden en 2 unieke Audi A3-commercials.

Media- en middelenstrategie

Door de behind the scenes beelden als hero in te zetten, namen we kijkers mee in het unieke verhaal van Valerio & Shelly. Via owned & influencer social kanalen zorgden korte edits voor bereik en frequentie, op YouTube zorgden langere edits voor context en verdieping. Deze lokaal relevante campagne is ingezet op branding KPI's, ter aansluiting op onderliggende prospecting- en performance campagnes.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken