ANWB You gotta move

ANWB You gotta move

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
ANWB
Bureau
UbachsWisbrun/JWT
Jaar
2007
Paginanummer
94

Doelstelling

Te weinig mensen (er)kennen de relevantie van de diensten van de ANWB Wegenwacht. De continue opdracht is de ANWB als eigentijdse organisatie naar voren te brengen en de relevantie aan te tonen. Met een langlopende campagne positioneert de ANWB zich als betrouwbare hulpverlenende organisatie met privileges voor haar leden. Binnen dit kader willen we mensen overtuigen van het belang van de Wegenwacht Services en de voordelen van een lidmaatschap.

Doelgroep

Nederlanders die een auto bezitten (particulier) maar nog geen Wegenwacht Service hebben. Mensen die denken dat pech hun vrijwel nooit overkomt en als het toch gebeurt lossen zij het zelf wel op. Ze denken dat het lidmaatschap van de ANWB alleen de Wegenwacht Service behelst en zijn niet op de hoogte van de overige voordelen voor leden.

Concept

Te veel mensen denken dat de Wegenwacht Service te duur is of dat ze het helemaal niet nodig hebben. Daarnaast denken ze dat prijsperceptie door duidelijk prijs en aanbod in alle middelen te communiceren. Vervolgens maken we de Wegenwacht Service weer relevant door te laten zien dat pech pas pech is als je niet goed geholpen wordt. Dan komt er onvermijdelijk een moment dat je niet zonder de deskundige en betrouwbare hulp van de Wegenwacht kunt. Ten slotte brengen we, om aan te tonen dat de ANWB meer is dan alleen de Wegenwacht Service, het exclusieve ledenvoordeel onder de aandacht. Zo stellen we de misperceptie bij met als gevolg dat de ANWB gepositioneerd wordt als een eigentijdse, betrouwbare dienstverlener die zorgt dat mensen in beweging blijven en altijd hun eigen weg kunnen gaan. “You gotta move.”

Media- en middelenstrategie

Een langlopende campagne waarbij alle middelen geïntegreerd ingezet worden. Tv, radio en print voor het genereren van awareness. En radio en online tevens voor traffic naar ANWB.nl waar de Wegenwacht Service direct afgesloten kan worden.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken