Altijd Samen

Altijd Samen

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
T-Mobile
Bureau
ETCETERA & Van Wanten
Jaar
2012
Paginanummer
130

Nominatie 2012

Doelstelling

Merkvoorkeur vergroten binnen de consumenten- en klein-zakelijke markt.

Doelgroep

Particuliere en klein-zakelijke gebruikers. De doelgroep loopt voorop in aanschaf en gebruik van nieuwe (mobiele) technologie. De smartphone is een onmisbare tool in hun dagelijks leven.

Concept

Life is for sharing: het leven krijgt meer betekenis als je dingen met elkaar kunt delen. T-Mobile haalt daarom de barrières om te delen weg. Zodat je overal en altijd samen kunt zijn: 'Altijd samen'. De emotionele merkbelofte waarin 'delen' in dienst staat van betekenisvol contact gaat hand in hand met concrete bewijsvoering. Onbeperkt internet speelt hierin een belangrijke rol, omdat dit de doelgroep in staat stelt altijd en overal te kunnen delen. We maken onbeperkt internet relevant met toepassingen als beeldbellen en streaming muziek. T-Mobile dringt deze toepassingen niet op, maar plaatst ze op een natuurlijke en vanzelfsprekende wijze in het dagelijks leven van Ali B en zijn vrienden. Voor de klein-zakelijke markt wordt dit concept doorgetrokken met de manager van Ali. We laten aan de hand van zijn online agenda zien hoe hij samen met zijn relaties en T-Mobile zijn ambities realiseert.

Media- en middelenstrategie

Op televisie laden we het thema 'Altijd samen' emotioneel. In tag-ons, OOH en bannering wordt de belofte op productniveau geconcretiseerd. Online/social creëren we 'brand engagement' door de doelgroep te betrekken, te activeren en de onbeperkte mogelijkheden te laten ervaren. Voor de zakelijke doelgroep wordt naast online ook gericht print ingezet. Bestaande klanten worden met een fijnmazig campagnemanagementsysteem op verschillende momenten rechtstreeks benaderd. In de winkel worden klanten geïnformeerd en geholpen, en wordt hun keuze bevestigd. Zo komt de merkbelofte in alle media tot leven: van owned tot paid en van ATL tot in de winkel.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken