#allesvoordefollow

#allesvoordefollow

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
TELE2
Bureau
MediaCom Beyond Advertising (MBA)
Jaar
2020
Paginanummer
191

Winnaar 2020

Doelstelling

Verhogen van de merkoverweging voor Tele2 onder jongeren van 18-30 jaar door de associatie en imago van het merk 'Fun Rebel' te verstevigen.

Doelgroep

Jongeren van 18-30 die intensief gebruik maken van mobiele data.

Merkomschrijving

Tele2 is de 'Fun Rebel' van de telecom en wil dat iedereen zorgeloos het Internet leeg kan trekken met de Unlimited databundel. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Concept

Vroeger zorgde een prank of beauty video voor vele volgers. Tegenwoordig moet content steeds extremer om volgers te krijgen: We doen tegenwoordig #allesvoordefollow. In de campagne probeert Bram Krikke bekende Nederlanders op bizarre en creatieve manieren over te halen tot die felbegeerde followback met gebruik van de Tele2 Unlimited databundel.

Media- en middelenstrategie

Centraal in de campagne staat een YouTube serie die samen met Bram Krikke werd ontwikkeld en op het kanaal van Bram zeer veel organische views en engagement realiseerde. Het unieke van de campagne is de 360 mediamix waarmee de #allesvoordefollow serie groots werd neergezet naar de jonge doelgroep. In het mediaplan werden o.a Out of Home, Bioscoopreclame, Social Media, Influencers en PR ingezet.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken