Alles voor ondernemend Nederland

Alles voor ondernemend Nederland

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
HOSTNET
Bureau
True
Jaar
2015
Paginanummer
46

Nominatie 2015

Doelstelling

Ondernemers bekendmaken met het producten-en-dienstenportfolio van Hostnet, en de meerwaarde van dit portfolio op een voor hen begrijpelijke en relevante wijze over het voetlicht krijgen.

Doelgroep

Ondernemers in het mkb.

Concept

Hostnet is vooral bekend van het snel en makkelijk claimen van domeinnamen. Maar Hostnet wil méér zijn: een bondgenoot voor ondernemers. Hen helpen bij groei, flexibilisering en het creëren van kansen door middel van IT en slimme hosting. Maar dat valt nog niet mee, want 'IT' en 'online oplossingen' suggereren al snel dat de ondernemer uitgebreide kennis van techniek en data moet hebben. Daarom creëerden we Hugo, de enthousiaste Research-en-Developmentmedewerker van Hostnet. Hij weet alles van de techniek, maar spreekt ook de taal van ondernemers. Hij verpakt ingewikkelde IT-diensten en producten in heldere tips en maakt ze met humor heel simpel en concreet. Zo weet de ondernemer precies wat ze hem gaan brengen, en dat maakt het makkelijk. Hostnet. Alles voor ondernemend Nederland.

Media- en middelenstrategie

Voor de belangrijkste producten en diensten van Hostnet maakten we online commercials, DM's, radiocommercials, activerende banners en landing pages. En alle tips van Hugo lieten we samenkomen op het contentplatform: Hostnet.tips.

De campagne bestond uit een awarenesscomponent waardoor met name mensen werden geraakt die nog niet bekend waren met Hostnet. Hiervoor werden voornamelijk video, radio en rich-media-uitingen ingezet.

Op basis van clicks en interessegebieden werd door Hostnet op relevante producten en diensten een gericht aanbod gedaan. Hiervoor werd ook wifi-targeting, mobile advertising bij B2B events (op basis van geo-locatie) en retargeting op eigen klanten ingezet.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken