Alles draait om Veerkracht

Alles draait om Veerkracht

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
TEMPO-TEAM
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2013
Paginanummer
116

Nominatie 2013

Doelstelling

Versterken van positionering en merkbekendheid door thema 'Veerkracht' te claimen in de Nederlandse HR-wereld.

Doelgroep

Primair werkgevend en secundair werkend Nederland. Beslissers inzake (flexibele) arbeid in MKB, van DGA en HR tot Office Manager en hun publieke beïnvloeders.

Concept

Economisch bleef in 2013 de wind nog steeds uit de verkeerde hoek waaien. Het is de nieuwe werkelijkheid. Het komt aan op het zien en benutten van kansen. Veerkracht is daarbij het sleutelwoord; het vermogen je aan te passen aan wisselende marktomstandigheden. Tempo-Team agendeert slimme pragmatische HR-oplossingen die organisaties succesvoller maken door het vergroten van hun veerkracht. Tempo-Team claimt het begrip in verschillende vormen en op verschillende niveaus. Zo zwicht Tempo-Team niet voor het pessimistische sentiment, maar zorgt juist dat mensen en bedrijven succesvoller worden door het vergroten van hun veerkracht.

Media- en middelenstrategie

Het thema Veerkracht biedt ons aanknopingspunten om op alle communicatieniveaus te communiceren. Met Corporate PR agenderen we met het Veerkrachtmanifest onze visie op de uitdagingen in de arbeidsmarkt. Typerend voor onze hands-on mentaliteit is het voorzien van 10 concrete Veerkrachtversnellers om organisaties succesvoller te maken. Voor ondernemers is er de Veerkracht-index waarin de veerkrachtigheid van het Nederlands bedrijfsleven wordt gemeten. In eDM en magazines sporen we aan om kansen in de markt te benutten. Massamediaal realiseren we brede zichtbaarheid met de tv-commercial, waarbij radio onze specifieke HR-proposities, zoals hulp bij reorganisatie, onder de aandacht brengt. Online kan de doelgroep individueel de Nationale Veerkrachttest doen om de eigen veerkracht te meten. Middels business events als CollegeTours en MKB ontbijtsessies inspireren we de doelgroep. Daarnaast is over dit thema i.s.m BNR, een reeks radioprogramma's gemaakt, genaamd 'Darwin'. We sluiten af met een eDM campagne voor het magazine Anders Werken, waarin alle kennis over het thema is gebundeld.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken