Aflossingsblij

Aflossingsblij

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
NEDERLANDSE VERENIGING VAN BANKEN (NVB)
Bureau
180 Kingsday
Jaar
2018
Paginanummer
226

Doelstelling

Zorg dat Nederland zich nu al voorbereidt op het moment dat hun aflossingsvrije hypotheek afgelost moet worden aan het einde van de looptijd, zodat we financiële problemen voorkomen.

Doelgroep

Alle Nederlanders met een aflossingsvrije hypotheek, met name de groep die binnen de komende 15 jaar hun aflossingsvrije hypotheek moet aflossen.

Merkomschrijving

De NVB vertegenwoordigt de gezamenlijke banken in Nederland en is de verbinding tussen de bankensector, politiek en maatschappij.

Concept

Word ook Aflossingsblij. Weet wat je gaat doen met je aflossingsvrije hypotheek. Dat is de oproep aan Nederland om stil te staan bij de eigen situatie. Geen opgeheven-vinger-communicatie van de bank, maar een positief aanstekelijke uitnodiging rond een nieuw begrip: Aflossingsblij.

Media- en middelenstrategie

TV, radio en online verwijzen naar aflossingsblij.nl voor een eerste persoonlijke check via de tool, waarna de klant wordt doorgestuurd naar de eigen bank of adviseur voor een gesprek. Daarmee is Aflossingsblij niet gewoon een campagne, maar vooral een nieuw begrip dat banken over gaan nemen op hun eigen manier, in hun eigen kanalen. Zodat Aflossingsblij een begrip wordt om op voort te bouwen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken