50 Werelddeals

50 Werelddeals

Categorie
Retail
Adverteerder
Gall & Gall
Bureau
KSM Retail Branding & Design en PPGH JWT
Jaar
2006
Paginanummer
491

Doelstelling

Bekendheid geven aan het grote voordeel dat te behalen is tijdens de actie ‘50 Werelddeals’ en daarmee het genereren van extra store traffic en omzet gedurende de vijf actiedagen.

Doelgroep

M/V 25-40.

Concept

De inkopers van Gall & Gall hebben over de hele wereld unieke en eenmalige partijen ingekocht. Wijn, whisky, kristal, et cetera. En daar profiteert de klant van! Vijf dagen lang 50 unieke aanbiedingen, met hoge kortingen van 20% tot 50%! Met ‘50 Werelddeals’ creëert Gall & Gall een extra piekmoment in omzet. Er worden zowel bestaande als nieuwe doelgroepen aangetrokken en met de speciale kassabonactie aangespoord tot herhaald winkelbezoek.

Media- en middelenstrategie

Maximale impact in korte tijd. ‘50 Werelddeals’ wordt o.a. aangekondigd via een actiecommercial van vijftien seconden, die in bijna elk TV blok voorbij komt. Vaste klanten worden uitgenodigd via een direct mailing. Maar de grootste eye catchers zijn toch wel de ruim 500 Gall & Gall winkels, die met een impactvolle communicatie-aanpak volledig in het teken staan van ‘50 Werelddeals’.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken