3FM

3FM

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
NPO
Bureau
DDB Unlimited BV
Jaar
2020
Paginanummer
441

Nominatie 2020

Doelstelling

Maak van NPO 3FM weer een bestemming waar je je thuis voelt, en waar je gehoord en geprikkeld wordt.

Doelgroep

De mentaliteit is voor een brede groep interessant, specifiek voor 'Zoekende Jongeren'. Weggezet als de achterbankgeneratie, maar juist betrokken en gemotiveerd om het verschil te maken. En voor 'Puberende Volwassenen'. Mensen die zich blijven afvragen of het niet anders kan en die speels en baldadig zijn, ongeacht hun leeftijd.

Merkomschrijving

3FM is een echte, maatschappelijk betrokken muziekzender die je eigenzinnige muziek en aanstormend talent laat ontdekken.

Concept

Bij 3FM gaan we uit van onze eigen kracht en doen we waar we in geloven. Waar anderen alleen behagen willen wij je ook uitdagen. Dus als je praat, zeg dan wat. Als je een onderwerp aansnijdt, zorg dat mensen er wat mee kunnen. Als je mensen wilt boeien, draai dan iets wat ze niet kennen. We laten je vandaag iets horen waar je morgen ook aan wat hebt. 3FM, laat je horen.

Media- en middelenstrategie

Binnen de leeftijd 18-40 selecteren we personen die open staan voor het luisteren naar 3FM. Middelen: Ster tv & digital, NPO Start, radio, socials, digital display en out of home.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken