3 Weeks Challenge

3 Weeks Challenge

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Unilever (Becel pro.activ)
Bureau
Grey Amsterdam
Jaar
2006
Paginanummer
263

Nominatie 2006

Doelstelling

Zorg ervoor dat mensen met een verhoogd cholesterolgehalte, die nog geen Becel pro.activ gebruiken, dit product wél gaan gebruiken.

Doelgroep

Mensen (vooral 50-plussers) die zich bewust zijn van hun verhoogde cholesterolgehalte, maar die nog geen Becel pro.activ gebruiken. Het gaat hier in het algemeen over mensen die nog niet overtuigd zijn van de werking van het product of die denken dat het moeilijk is om je cholesterol te verlagen.

Concept

Maak duidelijk dat Becel pro.activ écht werkt en dat het eenvoudig is om je cholesterol ermee te verlagen. We dagen de doelgroep uit: verlaag binnen drie weken uw cholesterol met Becel pro.activ of krijg uw geld terug. Hoofdrolspeler in de actie is Henk Westbroek, iemand waarvan bekend is dat zijn leefstijl niet tot de gezondste behoort. Als het zelfs hem lukt om zijn cholesterol te verlagen dan lukt het u beslist ook!

Media- en middelenstrategie

Televisie is het hoofdmedium. Daarnaast is geadverteerd in doelgroeptitels, zijn mailings met het Becel pro.activ Cholesterolplan verzonden en is de campagne ondersteund op de winkelvloer (POS) en op de website van Becel. TVC
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken