Bestuurswisseling binnen de SAN

Bestuurswisseling binnen de SAN

SAN neemt afscheid van Ewa Skotnicki (Fairphone) en Jasper van der Bijl ( Mediacom) en verwelkomt Mariëlle Rooswinkel ( Karwei) en Martijn Swijghuisen Reigersberg (ABN AMRO)

Mariëlle Rooswinkel (Karwei) en Martijn Swijghuisen Reigersberg (ABN AMRO) treden per direct toe tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Zij volgen  hiermee de aftredende bestuursleden Ewa Skotnicki en Jasper van der Bijl op die na hun jarenlange inzet als jurylid, juryvoorzitter en de afgelopen 6 jaar als bestuurslid nu aan het einde van hun 2e bestuurstermijn statutair afzwaaien.

Mariëlle Rooswinkel is sinds 2017 werkzaam bij Intergamma waarvan de laatste 2 jaar in de functie van manager Marketing Communicatie en Formule Karwei. Mariëlle brengt een jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialist Reclame en Retail.

Mariëlle: “Ik ben al diverse jaren nauw bij de SAN betrokken als jurylid en voorzitter van de categorie Retail. Ik heb dan ook heel erg veel zin om met dit gepassioneerde en enthousiaste bestuur de komende jaren verder te mogen bouwen aan het mooie SAN”.

Martijn Swijghuisen Reigersberg heeft meer dan 20 jaar ervaring in branding, marketing & communicatie. Momenteel is hij Head of Campaigns, Social & Newsroom bij ABN Amro. Met zijn ruime ervaring in de financiële dienstverlening vormt ook hij een waardevolle toevoeging aan het bestuur.

Martijn: “Wat is er mooier om samen met vakgenoten te leren van het beste werk uit de branche en dit te vieren! ‘Plezier’ hebben in het vak en ‘goed’ doen zijn belangrijke drijfveren voor mij. Ik vind het daarom voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige instituut,” aldus Swijghuisen Reigersberg

Ron Schneider, voorzitter: “We hebben een prachtig bestuur dat hecht samenwerkt aan de positie van de SAN. Ewa en Jasper hebben de afgelopen 6 jaar een belangrijke rol vervuld in het verder versterken van het SAN merk. Zij hebben dat met veel enthousiasme en inzet gedaan maar hun termijn zit er nu op. We zullen ze dan ook zeker missen. Met de komst van Mariëlle en Martijn hebben we twee goede opvolgers gevonden waarmee we de komende jaren weer mooie initiatieven zullen ontwikkelen. We zijn dan ook erg blij met hun komst”!

 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken