Bestuurswisseling binnen de SAN 22/33

Bestuurswisseling binnen de SAN 22/33

SAN neemt afscheid van Leontine Admiraal (PWC) en verwelkomt Michael Blankert (Just Eat Takeaway)

Michael Blankert treedt per direct toe tot het bestuur van de
SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Hij volgt hiermee het aftredende bestuurslid Leontine Admiraal op die na haar jarenlange inzet als jurylid, juryvoorzitter en de afgelopen 6 jaar als bestuurslid nu aan het einde van haar 2e bestuurstermijn statutair afzwaait.

Michael is als Head of Marketing Northwest Europe werkzaam bij Just Eat Takeaway.com en heeft een jarenlange ervaring in verschillende marketing rollen in retail en FMCG. Daarnaast is Michael vele jaren verbonden aan de SAN als jurylid en juryvoorzitter.
Michael: “Na 7 jaar met veel plezier deel te nemen in verschillende SAN jury’s, kijk ik met veel enthousiasme uit om samen met mijn medebestuursleden bij te dragen aan het succes van de SAN en het marcom vak.”

Ron Schneider, voorzitter SAN: “We hebben een prachtig bestuur dat hecht samenwerkt aan de positie van de SAN. Leontine heeft de afgelopen 6 jaar een belangrijke rol vervuld in het verder versterken van het SAN merk. Zij heeft dat met veel enthousiasme en inzet gedaan maar helaas zit haar termijn er nu op. We zullen haar dan ook zeker missen. Met de komst van Michael hebben we een zeer gedreven opvolger gevonden waarmee we de komende jaren weer mooie initiatieven zullen ontwikkelen. We zijn dan ook erg blij met zijn komst”.

 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken