Afscheid nemen van de SAN...

Afscheid nemen van de SAN...

Wat een prachtig afscheid & een eigen SAN Accent!

Afscheid nemen van de ‘mooiste baan in de herfst van je carrière’ is je realiseren dat het goed was en het tijd is voor nieuwe vooruitzichten.
Na 16 jaar is het goed om het stokje over te dragen van de inmiddels 32-jarige SAN, de Stichting Adverteerdersjury Nederland.


BIJZONDER VEEL DANK SAN BESTUUR EN KANTOOR

Wat heeft het bestuur en met name Jeroen van den Brink en Bo Kant-Hessels mij enorm verrast tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2020 afgelopen donderdag 27 mei 2021. Ook via deze weg wil ik hen daarvoor nogmaals bijzonder bedanken!
Met gepaste trots – maar zeker ook met enige weemoed – verlaat ik deze prachtige stichting. Want wat was het een mooie tijd om samen met al die fijne MarCom ‘vakidioten’ het vak verder te brengen en elkaar te inspireren. Het was mij een eer en genoegen om daar mijn steentje aan te hebben kunnen bijdragen.


EEN WARME GROET AAN ALLE SAN BETROKKENEN

Met enorm veel dank aan alle betrokkenen; SAN-bestuur, de juryvoorzitters, alle juryleden, adverteerders, bureaus, media, sponsoren, relaties en leveranciers. Dank voor jullie bijdrage als één van de schakels in de SAN-keten waardoor we er ieder jaar opnieuw weer een succes van konden maken.


DE TOEKOMST VAN DE SAN

Met veel plezier en met een gerust hart draag ik de SAN over aan mijn opvolger Jeroen van den Brink die – samen met Bo Kant-Hessels – de SAN weer een stap verder zal gaan brengen.

 

Wij – mijn vrouw en ik – gaan heerlijk genieten op het prachtige Terschelling waar wij nog vele mooie momenten hopen te beleven met kinderen, kleinkinderen en vrienden. En wie weet komen wij elkaar daar nog eens tegen? Het ga jullie allen goed!

 

Frits Schuring
Mobiel 06-52 09 89 49
E-mail: fritsschuring@gmail.com

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken