Bestuurswissel SAN Bestuur

Bestuurswissel SAN Bestuur

Statutaire wissel binnen het SAN bestuur

Per september ’23 treden Caroline van Turennout (Zeeman) en Ron Schneider (EY) terug uit SAN Bestuur. Ine Stultjens (Deli Home) en Dave Frauenfelder (KPN) treden toe. Marieke Jansen-Rentmeester (FrieslandCampina) neemt voorzittershamer over.

 Per september vinden er een aantal wisselingen binnen het SAN bestuur plaats. Jeroen van den Brink, directeur SAN; ”Als bestuurslid kun je maximaal 2 periodes van 3 jaar aanblijven, daarna zwaai je statutair af. Op deze wijze houden we als stichting maximaal voeling met de markt en geven we ruimte aan nieuwe ideeën en inzichten. Afscheid nemen is natuurlijk nooit leuk, zeker niet van mensen zoals Ron en Caroline. Niet alleen ongelofelijk gepassioneerde marketeers met een groot hart voor de SAN maar vooral ook hele fijne mensen, vrienden binnen het vak en het bestuur. Met de komst van Ine Stultjens en Dave Frauenfelder ben ik ervan overtuigd dat de leemte die Ron en Caroline achterlaten zeker zal worden opgevuld. Ook Ine en Dave hebben al een mooie historie met de SAN en brengen ieder weer een rijke schat aan ervaring en inspiratie mee. Samen met hen gaan we zeker mooie jaren tegemoet.”

Ine Stultjens; “Met enthousiasme sluit ik me aan als bestuurslid bij de SAN, hét platform dat al meer dan dertig jaar een belangrijke bron van kennis en erkenning is binnen het marketing- en communicatievak. De ongekende passie van vakgenoten en de prachtige campagnes die je bij de SAN aantreft inspireren mij als marketeer enorm. De afgelopen jaren heb ik de SAN op verschillende manieren mogen ervaren – als jurylid, juryvoorzitter, categoriewinnaar en zelfs als winnaar van een Groot Accent. Het is voor mij dan ook heel eervol om nu deel uit te maken van het SAN bestuur en om samen met het team en alle betrokkenen verder te bouwen aan de creativiteit, relevantie en overtuigingskracht die ons vak zo kenmerkt.”

Dave Frauenfelder; “De SAN is een prachtig platform met collega’s uit diverse branches, waar het beste werk met elkaar wordt gedeeld en gevierd. Je leert ervan, kan emotioneren en raakt geïnspireerd Het is fantastisch om na enkele jaren als voorzitter en trouwe inzender, nu ook samen met het bestuur verder te mogen bouwen aan de toekomst. We zijn al een weekend bij elkaar geweest en de energie werk aanstekelijk. Niet alleen de uitreiking is een feest, ook de weg daarnaartoe. Net zoals het dagelijks creëren van de beste en mooiste campagnes.”

Ron Schneider heeft de voorzittershamer van het SAN bestuur overgedragen aan Marieke Jansen-Rentmeester.  

 

Marieke Jansen-Rentmeester is in het dagelijks leven Global Marketing Director Horeca bij FrieslandCampina en was de afgelopen jaren als jurylid, juryvoorzitter en als bestuurslid bij de SAN betrokken. Marieke brengt dus niet alleen een jarenlange ervaring aan adverteerderszijde met zich mee maar kent ook de SAN van binnen en van buiten.

 

Marieke Jansen-Rentmeester: “Het zijn uitdagende tijden die een grote impact hebben voor adverteerders en bureaus. Juist ook in die tijden is de verbinding en de inspiratie die de SAN biedt naast de erkenning van de SAN Accent van grote waarde. Ik heb er dan ook enorm veel zin en vertrouwen in om de SAN de komende jaren samen met het team en alle betrokkenen, vanuit een stevige basis weer een stap verder te brengen”

Ron Schneider “Als scheidend voorzitter kijk ik met een heel goed gevoel terug op de afgelopen jaren. Het was een feest om met dit bestuur, het SAN kantoor en alle betrokkenen het consistente SAN gevoel ieder jaar verder te vernieuwen. Er zijn noodzakelijke stappen gezet in digitalisering, er is met de Next Merkenbouwer ingezet op jong talent en we zijn erin geslaagd meer aan kennisdeling te doen vanuit onze SAN cases. De stichting is financieel gezond met een hecht bestuur en professioneel kantoor. Zo staat de SAN hartstikke goed opgesteld voor alle uitdagingen die komen gaan.”

 Naast Marieke Jansen-Rentmeester als voorzitter wordt het SAN bestuur verder gevormd door Joost Vossen ( Elsevier en Penningmeester), Ine Stultjens (Deli Home), Mariëlle Rooswinkel (Maandag), Michael Blankert (Just Eat Takeaway), Dave Frauenfelder (KPN) en Martijn Swijghuisen Reigersberg.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken