16% meer inzendingen SAN Jaarboek 2020

16% meer inzendingen SAN Jaarboek 2020

De stichting SAN is bijzonder trots te kunnen melden dat in deze tijden zo’n prachtige toename is te zien in het aantal te beoordelen campagnes. De omstandigheden zijn niet gemakkelijk, maar ze vormen wél een ideale voedingsbodem voor verfrissende inzichten. Een uitdaging bij uitstek voor ons vak. En dat heeft zich vertaald in ruim 16% meer cases die onze 12 vakjury’s gaan jureren.

Daarbij is de nieuwe categorie Actualiteiten met ruim 50 ingezonden cases – voor tijdgeest gedreven campagnes die aanhaken op actuele zaken bijv. politiek, maatschappelijk, sport etc. – een prachtig voorbeeld van dit vernieuwde elan. Verder dit jaar een prachtige spreiding van de 300 ingezonden campagnes over de diverse overige categorieën. Ook de toegenomen belangstelling van jongere bureaus om hun cases te laten beoordelen door onze vakjury’s maakt de 32e jaargang van de verkiezing SAN Accenten succesvol.

Op 25 februari a.s. zal via een livestream uitzending het 1e ex. SAN jaarboek 2020 worden onthuld en uitgereikt aan onze keynote spreker en omdenker Berthold Gunster. Binnenkort staat de stream link op deze website noteer vast: 25 februari 2021 vanaf 16.30 tot 17.30 uur.

Ruim 200 juryleden SAN Jaarboek 2020 bekend

Met trots stelt de Stichting SAN aan u voor: ruim 200 juryleden van de 12 vakjury’s c.q. categorieën die gezamenlijk de ingezonden campagnes/cases van 2020 gaan beoordelen. Alle juryvoorzitters en leden van de juryteams stellen hun tijd en deskundigheid belangeloos ter beschikking. Zijn zeer ervaren marketing- en communicatiespecialisten, werkzaam op Senior niveau bij adverteerders met minimaal 5 jaar ervaring. De eisen die aan SAN juryleden worden gesteld zijn hoog; want de waarde van een jaarprijs wordt bepaald door het niveau van de jury!

Kijk voor alle juryleden HIER

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken