124 Nominaties campagnes SAN Jaarboek 2020

124 Nominaties campagnes SAN Jaarboek 2020

Hoge scores voor de Rijksoverheid, bol.com, Dept,
Joe Public Take-Away Advertsing en TBWA\NEBOKO.

De Nominatie jurering van de SAN verliep dit jaar – bijna vanzelfsprekend – anders dan anders. Geen jurydagen bij DPG Media maar vier volledig online jurydagen via Zoom of Teams. Intensieve dagen vol inspiratie waarin ruim 200 juryleden, verdeeld over de 12 jury’s de 300 ingezonden campagnes/cases over 2020 beoordeelden.
Met als resultaat 124 nominaties (41%).

ADVERTEERDERS die hoog scoren zijn de Rijksoverheid met 9 Nominaties, bol.com met 6 Nominaties, Jumbo Supermarkten en KPN met ieder 4 Nominaties en Staatsloterij, Vattenfall en Kika met elk 3 Nominaties. De overige 92 Nominaties vertegenwoordigen een breed pallet aan adverteerders

Bij de BUREAUS scoort het ‘Bureau van het Jaar 2019’ het hoogst; 9 Nominaties voor Dept met in hun kielzog de bureaus van de jaren ervoor; Joe Public Take-Away Advertsing en TBWA\NEBOKO met beiden 8 Nominaties. Roorda volgt op de voet met 7 Nominaties. Ook DDB Unlimited en Alfred International deden goede zaken met respectievelijk 6 en 5 Nominaties. Dawn, dentsuACHTUNG! en Greenhouse scoorden ieder 4 Nominaties. Neew, Publicis Groupe Nederland, Selmore en Talpa Network tenslotte tekenen ieder voor 3 Nominaties. De overige 53 Nominaties zijn breed gescoord waarbij ook eerder genomineerde SAN New Kids on the Block bureaus op deze lijst van genomineerde cases staan!

De tweede juryronde; de Accent jurering zal plaatsvinden tussen 6 t/m 16 april 2021 bij het gastvrije ABN AMRO in gebouw CIRCL aan de Zuidas in Amsterdam. Uiteraard met in achtneming van strenge maatregelen op het gebied van Covid. In deze ronde gaan de genomineerde adverteerders en hun bureaus hun case presenteren aan de twaalf verschillende jury’s. Kijk voor de datum van jouw categorie bij AGENDA.
Alle genomineerden worden door de SAN gebeld voor een geschikt tijdstip.

KLIK HIER VOOR DE 124 GENOMINEERDE CAMPAGNES

Zie voor alle informatie en de belangrijke richtlijnen en maatregelen i.v.m. Covid voor de Accent jurering in april 2021 de volgende pagina: JURERING SAN JAARBOEK 2020

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken