123 Nominaties SAN Jaarboek 2017

22 maart 2018

Na drie dagen intensieve maar vooral ook inspirerende jurering bij Sanoma zijn de genomineerde cases SAN Jaarboek 2017 bekend: 123 Nominaties van de 292 ingezonden campagnes.

ADVERTEERDERS die hoog scoren zijn Vodafone met 6 Nominaties, diverse Ministeries met 5 Nominaties, Tele2 en Ziggo met elk 4 Nominaties en Albert Heijn, BMW, KPN, KvK, Nationale-Nederlanden en NS elk met 3 Nominaties.

Bij de BUREAUS scoren N=5 en TBWA\NEBOKO het hoogst met elk 8 Nominaties.  Havas Lemz en J. Walter Thompson elk met 7 Nominaties, Joe Public en XXS elk met 5 Nominaties. Ook DDB & Tribal, INDIE, Ogilvy & Mather en Selmore elk met 4 Nominaties scoren goed! Daarnaast zijn er nog 19 (!) bureaus elk met 3 of 2 Nominaties. Ook kleinere bureaus – waaronder eerder genomineerde SAN New Kids on the Block bureaus – staan op deze lijst met genomineerde cases!

Kijk hier welke cases/campagnes van 2017 zijn GENOMINEERD.

Nieuw Pitch Workshop op 4 april 2018
Exclusief en gratis voor genomineerde cases, gegeven door de beroemde Pitch Coach David Beckett. Per case 1 persoon van de adverteerder en 1 van het bureau zijn welkom! Locatie: Nuon hoofdkantoor, Hoekenrode 8, 1102 BR Amsterdam ZO. Opgeven via info@sanaccent.nl

Tweede juryronde de Accent jurering bij Tribes in Amsterdam
In de komende periode 9 t/m 20 april 2018 gaan de genomineerde adverteerders en hun bureaus hun case presenteren:
LET OP nu bij Tribes aan de Zuidas, ITO-toren, Gustav Mahlerplein 28, 1082 MA Amsterdam.
Kijk voor de datum van uw categorie op de SAN website bij ‘AGENDA’. Alle genomineerden worden door de SAN gebeld voor een geschikt tijdstip.