Wie wint een SAN Accent 2019?

15 september 2020

Beleef het virtueel mee via de Livestream uitzending
30 september 2020 | Start 16.30 uur

Het is gelukt! Ondanks de geldende maatregelen rondom corona en de 1,5 meter regel zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om toch onze jaarlijkse SAN Uitreiking te laten plaatsvinden. Want hoe dan ook, mooi en goed marcom werk moet gevierd worden! We zijn blij met de uitkomst, want we gaan dit jaar een SAN-waardige virtuele livestream uitzending van ca. 75 min. maken met presentator Frits Sissing. Dat wil jij toch ook meebeleven!?

WIE GAAT ER WINNEN?
Natuurlijk ben ook jij benieuwd welke case of campagne bekroond wordt met een SAN Accent? Kijk mee, op 30 september staat op de Homepage van deze website www.sanaccent.nl een LINK om alles gratis te bekijken.

En als je één van de 106 genomineerden in één van de 11 categorieën bent is het natuurlijk nog spannender! Ga als genomineerde bij voorkeur samen met je team en je bureau – uiteraard op 1,5 meter afstand (laat je creativiteit hierop los) – feestelijk gekleed de live uitzending virtueel bijwonen. Zorg dat je als genomineerde online kunt inloggen bij deze uitzending zodat wij jullie kunnen projecteren op de prachtige 360° schermen van Studio 21. Elke genomineerde krijgt per case een unieke inlogcode voor haar of zijn categorie van te voren toegestuurd om in te loggen via Zoom.
NB
Per genomineerde case kan er dus slechts vanaf één locatie plaatsgenomen worden op de virtuele publiekstribune, de andere geïnteresseerden kijken mee via Vimeo (SAN website).