Shortlist SAN NKOTB 2018 bekend

27 maart 2019

Alweer voor het vijfde jaar dat de Stichting SAN de verkiezing organiseert van de nieuwe generatie bureaus samen met de initiatiefnemers B&BA en FONK. Op een inspirerende jurymiddag bij B&BA in Vreeland, dinsdag 26 maart jl. zijn de 15 Longlist kandidaten allemaal kritisch bekeken en besproken door de leden van de Hoofdjury SAN NKOTB 2018.

Shortlist alfabetisch van zes genomineerde bureaus:


Van Shortlist naar Finalist

De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 9 mei a.s. voor de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach die hun helpt bij de voorbereiding. De navolgende vakgenoten stellen hun kennis belangeloos beschikbaar, waarvoor veel dank: Fred Moolhuijsen, Kees-Jan Rozestraten en Ed Stibbe. De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke Jubileumuitreiking SAN Accenten 2018 op donderdag 23 mei a.s. in Studio 21 te Hilversum.


De Hoofdjury
onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA bestaat uit: