NU IN HET BOEK, STRAKS OP PODIUM?

1 november 2019


LAAT JE WERK STRALEN
Goed werk wordt gevormd door de kracht van mensen! Professionals die onderscheidend marketingcommunicatiewerk tot grotere hoogte brengen, creatieve denkkracht bundelt en samen tot het beste idee én de beste uitwerking komt. Elk jaar bekronen we creatieve, onderscheidende én effectieve campagnes en daarmee ook de mensen achter deze geweldige ideeën. Want geen campagne komt tot stand zonder een sterk creatief team. De SAN Accenten worden toegekend in 11 categorieën door de meest bekwame marcom professionals van de adverteerders in Nederland.

VAN RETAIL TOT CORPORATE, VAN SMART IDEA TOT NON-PROFIT
De SAN Jaarprijzen beslaan het hele vakgebied. Elk marktsegment kent zijn eigen categorie, jury en bekroning. Denk ook aan de categorie Smart Idea voor ‘klein’ werk met grote resultaten: een slim idee, slimme actie of slim mediagebruik. De categorieën 2019:

BUSINESS-TO-BUSINESS, CORPORATE, DIENSTVERLENING, DIENSTVERLENING FINANCIEEL, DURABLES, FAST MOVING, NON-PROFIT & OVERHEID, RETAIL, SMART IDEA, VRIJE TIJD EN BRANDING 360°

CATEGORIE OVERSTIJGEND: BRANDING 360°, SPRAAKMAKEND ÉN AANTOONBAAR EFFECTIEF
Een bijzondere, spraakmakende campagne die ook een aantoonbaar effect genereert voor het merk, dát is waar we het voor doen. En dat is waar de juryvoorzitters van de andere categorieën de ingezonden merkcampagnes op beoordelen. Náást een Accent in je eigen categorie kun je dus ook bekroond te worden met een SAN Accent Branding 360°.

WINNEN BEGINT MET INZENDEN
Jouw werk uit 2019 is het waard om gejureerd en gezien te worden in het SAN Jaarboek 2019! Ga naar INZENDEN of mail Bureau RSM, Reinhart Reynders: reinhart@rsminfo.nl  of bel 020 – 770 84 81 en reserveer één of meerdere pagina’s.

EEN JAARPRIJS VAN WAARDE, EEN JURY VAN NIVEAU
De SAN juryteams bestaan uit ruim 220 senior marcom pro’s – uitsluitend adverteerders – met een bewezen reputatie. Iedere categorie kent een eigen jury bestaande uit 2 juryvoorzitters, 15 juryleden en 3 studenten. Wil jij spraakmakend werk insturen of – op voordracht van een SAN jurylid – ook deel uitmaken van een juryteam? Kijk dan HIER

STAGE YOURSELF, SAN YOURSELF