Nieuw SAN bestuurslid

25 oktober 2019

Yvette Belt-Beekman (KPN) is afgelopen donderdag 24 oktober 2019 in de SAN bestuursvergadering per direct toegetreden tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Yvette is Director Brand & Marketing Communicatie bij KPN en brengt een jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialist in de telecommunicatiebranche, maar heeft ook gewerkt aan bureauzijde. Daarnaast heeft zij ruim 4 jaar een bestuursfunctie bekleed bij de stichting SIRE.

Zij volgt hiermee het afgetreden bestuurslid Robbert de Vreede (Unilever) op. Robbert treedt helaas voor het einde van zijn termijn af in verband met zijn nieuwe internationale functie binnen Unilever, hij is benoemd tot Executive Vice President Global Foods.

Ook neemt de SAN na 30 jaar (!) betrokkenheid, afscheid van bestuurslid Jaap Houthuijs (v.h. Heineken, Bols, Vrumona). Jaap is sinds het oprichtingsjaar 1988 verbonden geweest aan de SAN en was de afgelopen 25 jaar als bestuurslid verantwoordelijk voor alle in die periode geproduceerde SAN Jaarboeken. Daarmee is hij van grote betekenis geweest voor het gezicht van onze Stichting SAN. Namens het SAN bestuur en kantoor enorm bedankt, Jaap!!

 

 

 

Yvette:
“Ik voel me zeer vereerd om plaats te nemen in het bestuur van de SAN. Ik heb er veel zin in om samen met vakgenoten creatief impactvol werk voor merken te blijven waarderen en respecteren. En tevens een podium te bieden om samen successen te vieren.”

Jeroen Hubert, voorzitter SAN:
“Ik ben erg blij met de komst van Yvette in het SAN bestuur. Yvette brengt met haar jarenlange ervaring als marketeer vakkennis mee, kent de SAN goed als jurylid en past met haar persoonlijkheid perfect in het SAN bestuur.”