Juryreglement en Juryformulieren

Juryreglement 2018-2019

De SAN heeft voor zowel de inzenders van de campagnes als voor de SAN juryleden een uitgebreid juryreglement vastgesteld. De complete versie hiervan kun je hier downloaden: Reglement SAN juryproces 2018-2019.

Juryformulieren 2018

In de eerste juryronde de z.g. Nominatieronde worden alle cases die zijn ingestuurd voor het SAN Jaarboek uitgebreid besproken. De punten waarop wordt gejureerd vind je op het hier te downloaden formulier:  Juryformulier SAN 1e ronde, Nominatie jurering

In de tweede juryronde de z.g. Accentronde komt de adverteerder samen met het bureau de campagne presenteren en verdedigen voor de jury van zijn of haar categorie. In deze ronde worden ook de Resultaten meegewogen tijdens de jurering. Zie het formulier voor de punten waarop wordt gejureerd:  Juryformulier SAN 2e ronde, Accent jurering

Juryformulieren Branding 360°

Voor deze overkoepelende categorie met haar specifieke inzendcriteria (zie pagina Categorieën) zijn aangepaste juryformulieren gemaakt om hierop duidelijk te kunnen sturen en jureren. Deze categorie wordt gejureerd door de 20 juryvoorzitters van de andere 10 categorieën:

De SAN deelt de 3.902 beste campagnes van de afgelopen 13 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF