Juryreglement en Juryformulieren

Juryreglement 2017-2018

De SAN heeft voor zowel de inzenders van de campagnes als voor de SAN juryleden een uitgebreid juryreglement vastgesteld. De complete versie hiervan kun je hier downloaden.

Juryformulieren 2017

In de eerste juryronde de z.g. Nominatieronde worden alle cases die zijn ingestuurd voor het SAN Jaarboek uitgebreid besproken. De punten waarop wordt gejureerd vind je op het hier te downloaden formulier:  Juryformulier SAN 1e ronde, Nominatie jurering.

In de tweede juryronde de z.g. Accentronde komt de adverteerder samen met het bureau de campagne presenteren en verdedigen voor de jury van zijn of haar categorie. In deze ronde worden ook de Resultaten meegewogen tijdens de jurering. Zie het formulier voor de punten waarop wordt gejureerd:  Juryformulier SAN 2e ronde, Accent Jurering.

 

De SAN deelt de 3.610 beste campagnes van de afgelopen 12 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF