Aanmelden jury

Delen van kennis geeft inspiratie

Wanneer je tenminste 5 jaar als verantwoordelijke marketeer of communicatiespecialist werkzaam bent bij een adverteerder, ben je op voordracht van één van de ruim 200 juryleden welkom in een van de juryteams. Uiteraard wordt elke aanmelding beoordeeld door de SAN jurycommissie en de juryvoorzitters van het team dat de door jou gewenste categorie jureert. Dit om zowel kwaliteit als diversiteit te waarborgen. Goed om te weten: er wordt van je verwacht dat je 3 jaar achtereen plaatsneemt in een jury, wel dien je je elk jaar opnieuw aan te melden zodat je gegevens actueel zijn. Na 3 jaar kun je eventueel nog een tweede termijn doorgaan, maar kun je ook ruimte geven aan nieuwe leden. Stuur snel het aanmeldingsformulier in. Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk eind januari 2019) bericht of wij je kunnen opnemen in een van de juryteams.

Onderaan deze pagina vind je nadere relevante data en informatie.

Werkwijze: vul onderstaand formulier in, verstuur deze (je ontvangt ook een exemplaar via e-mail). Wij nemen vervolgens contact met je op.

Aanmelden jury

 • Bedrijfsadres

 • Werkervaring

 • Jury voorkeuren

 • Vorige werkkring(en)


 • Indien je interesse hebt in een plaats in de jury dan is het absoluut noodzakelijk dat je beide juryronden aanwezig bent. Wij verwachten dat je je vooraf hebt voorbereid aan de hand van het SAN Jaarboek (incl. de bijbehorende RTV en casestory's) die je circa 2 weken voor de Nominatieronde van ons ontvangt.

  Belangrijke data voor juryleden

  Uitreiking 1e ex. SAN Jubileum Jaarboek 2018: donderdag 28 februari 2019
  Nominatie juryronde: dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 maart 2019 één dag (-deel)
  Locatie: Sanoma, Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp
  Accent juryronde: In de periode van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2019 één dag (-deel) Locatie: ABN AMRO, gebouw Circl, Gustav Mahlerplein 1b, 1082 PP Amsterdam.

  Noteer ook meteen de datum van de feestelijke 30 jaar Jubileum uitreiking: donderdag 23 mei 2019.

  Categorieën

  In principe jureer je in de categorie waarin je werkzaam bent, echter in bepaalde gevallen (te beslissen door de SAN jurycommissie en de juryvoorzitters) kan de visie van vakman/-vrouw buiten de branche (categorie) verfrissend werken. De overkoepelende categorie Branding 360° wordt gejureerd door de 20 juryvoorzitters van de andere categorieën. Daar kun je je dus niet voor opgeven.

  Privacy

  Als je je aanmeldt als jurylid van de SAN Accenten, geef je daarmee toestemming aan de Stichting SAN om daarbij verstrekte persoonsgegevens te verwerken en gebruiken en tot het maken van video- of fotografieopnamen tijdens SAN jureringen, SAN prijsuitreiking en/of overige SAN evenementen en tot openbaarmaking van die opnamen in de verschillende door de SAN gebruikte communicatiekanalen (zoals maar niet beperkt tot email-nieuwsbrief, website en sociale media) in het kader van die jureringen, uitreiking en overige SAN evenementen. Wij verwerken de door jou verstrekte persoonsgegevens uitsluitend in het kader waarbinnen jij ons deze hebt verstrekt, dat wil zeggen ten behoeve van:

  • - contact met jou in verband met jouw rol in de jurering
  • - de jurering en het daarbij behorende proces
  • - de uitnodiging voor de SAN prijsuitreiking
  • - de publicatie in en toezending van het SAN Jaarboek
  • - de openbaarmaking op de SAN website, in de SAN Nieuwsbrief en andere (sociale) mediakanalen
  • - de bekendmaking van SAN Accent winnaars via persbericht

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing. De Stichting SAN behandelt je persoonsgegevens in overeenstemming hiermee. Zie onze Privacyverklaring

  Mocht je aanmelding als jurylid niet worden gehonoreerd dan gebruiken we jouw gegevens uitsluitend om je daarvan op de hoogte te stellen, waarna wij jouw gegevens zullen vernietigen.