Jeroen van den Brink nieuwe directeur

25 juni 2020

Het bestuur van de SAN is verheugd te kunnen mededelen dat zij Jeroen van den Brink per 1 september 2020 hebben aangesteld als nieuwe directeur. Hij zal een geheel SAN seizoen samen met de huidige directeur Frits Schuring de SAN gaan leiden, waarna Schuring zich eind mei 2021 terugtrekt en met pensioen gaat.

Jeroen van den Brink (Managing Director bij Publicis):
“De SAN is een fantastisch instituut dat door de toewijding van mijn voorgangers staat als een huis. Om mij daar vanaf september voor te kunnen inzetten vind ik niet alleen eervol maar ook een geweldige kans om een bijdrage aan het vak te kunnen leveren. Ik kijk uit naar de samenwerking met het bestuur, alle sponsoren en vakgenoten”.
Jeroen brengt een jarenlange ervaring mee (ruim 30 jaar) op het gebied van marketing en communicatie aan zowel adverteerders- als bureauzijde.

Jeroen Hubert (voorzitter SAN):
“Wij als SAN bestuur zijn erg blij met de komst van Jeroen. We hebben er veel vertrouwen in dat Jeroen van den Brink samen met Bo Kant-Hessels en het SAN bestuur een fenomeen als de SAN de komende jaren verder blijft vernieuwen. Het beste werk in de schijnwerpers zetten, kennis delen en netwerken zijn hierbij het uitgangspunt.”