Het GROOTSTE online reclame archief

9 oktober 2019

SANARCHIEF met nu 4.138 cases incl. AV-materiaal
De SAN heeft nu ook alle cases uit 2018 in het SANARCHIEF geplaatst, zodat de beste reclame campagnes van de afgelopen 14 jaar voor het marcom vak online staan. Gratis en toegankelijk voor iedereen. Deze unieke bijdrage aan het marketing- en communicatie vak is inmiddels uitgegroeid tot het meest complete, meest geraadpleegde en grootste reclame archief!

SANARCHIEF, Inspiratiebron voor campagnemakers maakt het mogelijk dat iedereen met één muisklik terug kan vinden wat er in de afgelopen 14 jaar gemaakt is in het marcom vak en gepubliceerd in de SAN Jaarboeken vanaf 2005 t/m 2018. Met alle casegegevens als doelstelling, doelgroep, concept beschrijving, mediagebruik, imago aspecten, wie heeft eraan gewerkt etc. Een uitgebreider reclame archief bestaat niet incl. RTV en casestory’s!

Met inmiddels maar liefst 4.138 campagnes in woord en beeld, kun je zoeken op categorie, jaar, bureau, adverteerder, persoon, winnaar of welk trefwoord dan ook.

Het doel van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is duidelijk; de kennis en ervaring van adverteerders inzetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak. Om deze doelstelling te verdiepen is destijds besloten om dit SANARCHIEF op te zetten.

Nieuwsgierig? Klik op: SANARCHIEF

Begin november ontvangen alle relaties info over het 31ste SAN seizoen, over het inzenden van cases om gejureerd te worden en hoe die te reserveren voor in het SAN Jaarboek 2019.