Sisi Fruit

Sisi Fruit

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Vrumona
Bureau
Doom&Dickson, Combat, Studio Kluif
Jaar
2007
Paginanummer
346

Nominatie 2007

Doelstelling

SiSi moet de Kids’ choice worden, goedgekeurd door de moeder! Daarom moet SiSi richting ouders als een meer verantwoorde fruitdrank worden gepositioneerd in plaats van een ongezonde frisdrank, zonder dat dit afbreuk doet aan de populariteit onder kinderen. NB: de productportfolio is op vele fronten hiervoor al aangepast.

Doelgroep

Primair: Kinderen 11-12 jaar. Secundair: Moeders van kinderen 6-12 jaar.

Concept

SiSi wil 100% fun zijn voor kinderen maar tegelijkertijd ook verantwoord zijn richting de ouders. Deze twee schijnbaar tegengestelde werelden worden aan elkaar verbonden door één visual device: er worden “coole” fruitkarakters ontworpen die fun uitstralen richting kinderen en verantwoorde signalen geven aan de ouders. Deze karakters worden in alle geledingen van het merk doorgevoerd: verpakking, TV, Outdoor, Internet en below the line.

Media- en middelenstrategie

De nieuwe fruitkarakters worden op alle verpakkingen en massamediaal (TV, Abri) in één klap nationaal bekend gemaakt. Richting kinderen wordt de dimensie “fun” verder ingevuld door humorvolle below the line activiteiten (internet, winkelvloer) ondersteund op de kinderzenders. Ouders worden met korte TV commercials gericht bereikt in de avonduren waarbij de nieuwe fruitkarakters de functionele, meer verantwoorde boodschap brengen.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken