Secret Services

Secret Services

Categorie
Durables
Adverteerder
TomTom International
Bureau
Black Magic Marker
Jaar
2007
Paginanummer
194

Nominatie 2007

Doelstelling

Een TomTom kan veel meer dan routes berekenen. Je kunt er je iPod op aansluiten bijvoorbeeld, en je eigen stem als voice-over op gebruiken. Bijna niemand die het weet alleen. TomTom wil huidige klanten op een spraakmakende manier bewust maken van de rijkheid van het product, om zo ook het dagelijkse gebruik van de TomTom te stimuleren.

Doelgroep

We richten ons op Europese klanten van

Concept

Hoe leg je bestaande klanten uit dat hun navigatiesysteem veel meer kan dan ze denken (zonder dat ze boos worden)? Door te zeggen dat we bepaalde features expres geheim hebben gehouden. TomTom Secret Services is een geheime ‘oude’ handleiding die toont hoe je bijvoorbeeld je TomTom ‘s avonds je kinderen laat voorlezen. En hoe je je laatste bestemmingen kunt wissen (de meest gestelde vraag aan de klantenservice in Zuid-Europa).

Media- en middelenstrategie

Secret Services is een interactieve, internationale handleiding, vol ontontdekte functionaliteiten en een officiële ‘don’t tell a friend’-optie. TomTom-gebruikers ontvingen een direct e-mail die linkte naar tomtomsecrets.com. Ruim 870.000 klanten bezochten de website waar de geheime handleiding te vinden is. De e-mail had een openingspercentage van 40% en een doorklikpercentage van 25% van de totale zending (oftewel: 62,5% van de geopende e-mails).
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken