ROBIJN KLEIN & KRACHTIG EN OMO KLEIN & KRACHTIG

ROBIJN KLEIN & KRACHTIG EN OMO KLEIN & KRACHTIG

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Unilever Benelux
Bureau
UbachsWisbrun/JWT (Robijn), Bartle Bogle Hegarty Limited (OMO)
Jaar
2008
Paginanummer
292

Doelstelling

Introduceer OMO Klein & Krachtig en Robijn Klein & Krachtig als de nieuwe generatie wasmiddelen aan heel wassend Nederland. En het is ook nog eens beter voor het milieu, welke aspecten in aparte tv-spots worden toegelicht. Media- & Middelenstrategie: Een gezamelijke media aanpak, waarbij OMO het nieuwe concept introduceert middels ‘Klein flesje, krachtig resultaat’; gecommuniceerd via 25”/30” tv en print. Robijn Color Klein & Krachtig met ‘Groots in kleur’ in 40” tv, print, dagblad en abri zorgt vervolgens voor een zo breed mogelijk bereik. Met meer dan 2 miljoen unieke ‘dopjes-samples’ kan Nederland het bovendien ook zelf testen. Via www.schonerwassen.nl kan iedereen ervaren hoe makkelijk deze nieuwe generatie wasmiddelen is.

Doelgroep

Actieve vrouwen, veelal met kinderen, waar de wasmachine vaak continu aanstaat en die op zoek zijn naar een wasmiddel dat het wassen allemaal net even wat makkelijker maakt.

Concept

Iets dat heel klein is, kan toch heel krachtig zijn: één klein dopje is genoeg voor de hele was. Er is bewust gekozen voor een categorie aanpak. Ligt bij OMO K&K de focus op het krachtige wasresultaat, bij Robijn focussen we ons op de gekleurde was en het behoud van schitterende kleuren: ‘groots in kleur’. Beide merken leveren zo niet alleen een schitterend resultaat, maar zijn daarnaast makkelijker in het gebruik (kleinere fles, dus minder sjouwen en minder opbergruimte nodig). En het is ook nog eens beter voor het milieu, welke aspecten in aparte tv-spots worden toegelicht.

Media- en middelenstrategie

Een gezamelijke media aanpak, waarbij OMO het nieuwe concept introduceert middels ‘Klein flesje, krachtig resultaat’; gecommuniceerd via 25”/30” tv en print. Robijn Color Klein & Krachtig met ‘Groots in kleur’ in 40” tv, print, dagblad en abri zorgt vervolgens voor een zo breed mogelijk bereik. Met meer dan 2 miljoen unieke ‘dopjes-samples’ kan Nederland het bovendien ook zelf testen. Via www.schonerwassen.nl kan iedereen ervaren hoe makkelijk deze nieuwe generatie wasmiddelen is.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken