Linklaters Calling

Linklaters Calling

Categorie
Personeel
Adverteerder
Linklaters
Bureau
inc-21
Jaar
2006
Paginanummer
454

Doelstelling

De sterkste rechtenstudenten werven. Tevens Linklaters Amsterdam positioneren en meer top-of-mind maken als de internationale top in commercial law.

Doelgroep

Laatstejaars rechtenstudenten. Bovengemiddeld slim en vooral doortastend.

Concept

De studenten een voorproefje geven van het echte werk. Met een internationale stage als de hoogste beloning. Middels een twee weken durende, interactieve game worden studenten getest. Dag en nacht kan er via sms een beroep op ze worden gedaan. Met onverwachte opdrachten, stevige deadlines en een leveringsverplichting. Net als in het echt. Zo kom je er in twee weken achter of je tot de top behoort. En vindt Linklaters het talent dat ze zoekt.

Media- en middelenstrategie

De directe omgeving van de student wordt benut om de Linklaters recruitment game onder de aandacht te brengen. Posters en postcards op universiteiten, advertenties in studentenbladen en gerichte e-mailings nodigen studenten uit zich aan te melden op de actiesite. De Tell-a-friend optie zorgt voor verdere, gerichte verspreiding. De deelnemers krijgen hun opdrachten en feedback per sms, hun antwoorden versturen ze via de actiesite. Door de flexibele structuur van de game kan er gedurende de twee weken waar nodig bijgestuurd worden. Na de eerste week zorgt een business lunch voor het persoonlijke contact en aan het eind vindt tijdens een business course de finale selectie plaats.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken