KWANTUM RESTYLING WINKELCONCEPT

KWANTUM RESTYLING WINKELCONCEPT

Categorie
Retail
Adverteerder
Kwantum
Bureau
Crossmarks
Jaar
2008
Paginanummer
564

Doelstelling

Het restylen van het winkelconcept van Kwantum, met als doel om de winkel de uitstraling te geven van een eigentijdse discounter waarbij de klant meer beleving heeft.

Doelgroep

Alle klanten en medewerkers van Kwantum.

Concept

Creëer via restyling meer (formule)duidelijkheid en overzicht in de winkel zonder verlies van het discountgevoel. Zoek daartoe naar vaste kleurverhoudingen voor de verschillende communicatieniveaus (informeren, inspireren, activeren en dirigeren), een betere balans tussen de bestaande en herkenbare Kwantumkleuren, een logische herschikking of wijziging van de totale signing en een aangepaste winkelinrichting die de basisgroepen duidelijk definieert.

Media- en middelenstrategie

Pak eerst de restyling van een pilotstore aan (inclusief geveldesign, instore signing en outdoor actiesigning) en zorg voor communicatie waardoor klanten de winkel ineens heel anders gaan ervaren. Optimaliseer de restyling vervolgens en breid hem uit naar prijsbeleving, merkbeleving en een instore communicatieconcept gericht op informatie op de winkelvloer en productpresentatie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken