Kruidvat –

Kruidvat –

Categorie
Retail
Adverteerder
KRUIDVAT
Bureau
DDB / Eigen Fabrikaat
Jaar
2019
Paginanummer
288

Doelstelling

Kruidvat is dé voordeeldrogist van Nederland. Vanuit relevante klantinzichten willen we de merkbeleving van Kruidvat nog meer likability geven. Zonder ook maar iets in te leveren op ons voordeelkarakter. Sterker: we gaan het bieden van veel voordeel nu ook emotionele reasons to believe geven.

Doelgroep

Heel Nederland.

Merkomschrijving

Kruidvat doet er alles aan om jou de allerbeste deals te bieden (A-merken en eigen merk). Wij vinden dat iedereen het verdient om zich mooi, gezond en goed te voelen. Prijs mag daarbij nooit een barrière zijn. We snappen wat onze klanten nodig hebben. Op geheel eigen, toegankelijke wijze bieden we je daarom altijd meer dan verwacht.

Concept

Nederlanders houden van voordeel. Daarom is Kruidvat jaarrond supervoordelig en verrassend in haar aanbod. Vlak voordat je op vakantie gaat, of als je weer terugkomt en je kastjes leeg zijn, of als de decembermaand te duur uitpakt, dan wordt je extra blij van dat Kruidvat voordeel. Deze momenten verbinden we in de nieuwe campagne-aanpak op een emotionele manier aan Kruidvat. Zodat we met z'n allen voelen dat Kruidvat ons begrijpt. En we doen dat bovendien op een positieve, humoristische manier. Zodat we met z'n allen niet alleen een trots gevoel krijgen als we bij Kruidvat lekker veel voordeel scoren, maar ook meer van het merk gaan houden.

Media- en middelenstrategie

Kruidvat is 52 weken per jaar, always on met haar voordeelboodschap en verrassende aanbod aanwezig in HAH, online, instore e.a. eigen media, op radio en tv. Deze communicatielaag is maximaal herkenbaar Kruidvat, o.a. door het rood/gele (primaire) kleurgebruik en de hele directe tone of voice met typische Kruidvat knipoog. Een aantal (4 á 5) momenten per jaar pakken we extra uit. In deze zogenaamde piekperiodes werken we met verhalende en langere tv-commercials aan onze emotionele merkbeleving. Daarnaast zetten we in die periodes meer online video in en creëren we content met bijpassende merkactivaties.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken