Hier gebeurt het

Hier gebeurt het

Categorie
Personeel
Adverteerder
KPN
Bureau
BVH Groep
Jaar
2006
Paginanummer
450

Doelstelling

Te weinig mensen nemen KPN als werkgever in overweging. Dit komt vooral doordat iedereen KPN kent als (ex-)klant en enkel als telecombedrijf. Dat beeld strookt echter niet meer met de huidige realiteit, waarbij KPN is uitgegroeid tot een multimediabedrijf. Daarom moet KPN weer duidelijk aanwezig zijn als werkgever en moet het actuele beeld van het bedrijf worden gecommuniceerd.

Doelgroep

Starters (HBO/WO) en ervaren specialisten (ook HBO/WO-niveau) met circa 2 tot 6 jaar werkervaring binnen de vakgebieden Marketing, Sales, Finance en ICT.

Concept

KPN is een nieuwe koers ingeslagen. Niet de techniek is langer leidend, maar de wensen en behoeften van de consument staan centraal. Die gedachte is doorgetrokken in de arbeidsmarktcampagne. Daarom zien we geen KPN gebouwen, geen KPN mensen of KPN werkplekken, maar de wereld van de consument. Immers: dáár gebeurt het. Daar maakt KPN het mogelijk dat mensen aangesloten zijn of worden. In de uitingen komen innovatieve projecten van KPN naar voren die laten zien dat KPN echt veranderd is. Door de vervagende grenzen tussen televisie, internet en telefonie ontstaan er steeds meer mogelijkheden en toepassingen die KPN toegankelijk maakt voor consumenten en bedrijven. En daaraan meewerken betekent dus werken aan de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van multimedia en (ICT-)communicatie.

Media- en middelenstrategie

Brede aanwezigheid richting genoemde doelgroepen. Focus op print en online waarin wordt doorverwezen naar de wervingssite (www.kpn.com/carriere).
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken