Fake commercials

Fake commercials

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Radio Advies Bureau
Bureau
LG&F
Jaar
2007
Paginanummer
57

Doelstelling

Overtuig de doelgroep zakelijke beslissers van de effectiviteit en veelzijdigheid van radio als reclamemedium. Zorg dat de dalende radiobestedingen worden gekeerd en dat het medium radio weer wordt ingezet als onderdeel van de mediamix.

Doelgroep

Zakelijke beslissers in de categorie adverteerders; brandmanagers, productmanagers en marketingmanagers, maar ook mediaplanners en strategen bij media- en communicatiebureaus.

Concept

Laat de doelgroep zelf de effectieviteit en veelzijdigheid van radio ervaren. Fake radiocommercials maken zo nieuwsgierig dat men direct actie onderneemt en de website bezoekt. Daar kan men zelf concluderen dat radio hun aandacht heeft getrokken en in beweging heeft gebracht, vervolgens wordt automatisch doorgelinkt naar de website van het Radio Advies Bureau.

Media- en middelenstrategie

Radio promoot zichzelf als reclamemedium via radiocommercials. Hiermee is snel een groot en gericht bereik opgebouwd. Ondersteunend is een actiewebsite ingezet die bezoekers automatisch doorlinkt naar de RAB website. Radiocommercial 'Advirus'
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken