DAS. Opgelost

DAS. Opgelost

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
DAS
Bureau
Dawn
Jaar
2013
Paginanummer
182

Doelstelling

DAS maakt al meer dan 50 jaar rechtsbijstand mogelijk voor iedereen. Met als gevolg dat het publiek DAS ziet als een rechtsbijstandverzekeraar voor particulieren. In de loop der jaren is DAS echter uitgegroeid tot een brede juridische en financiële dienstverlener die zowel particulieren als ondernemers helpt. Van incasso tot juridische hulp voor niet verzekerden. Hoogste tijd om dat beeld bij te stellen, het merk opnieuw te laden en de merkbekendheid te verbreden.

Doelgroep

Particulieren en MKB.

Concept

Bij een organisatie vol nuchtere, no-nonsense specialisten, hoort een al even nuchter en no-nonsense thema. We vertalen de nieuwe positionering van DAS naar een kraakheldere claim: DAS. Opgelost. In de bijbehorende campagne laten we zien dat DAS een frisse wind door de juridische én financiële sector laat waaien. En worden de medewerkers van DAS naar voren geschoven. Degenen die dag in dag uit niets anders doen dan problemen voor particulieren en ondernemers oplossen.

Media- en middelenstrategie

In een outdoor introductiecampagne laten we zien dat DAS belangrijke voordelen heeft, ten opzichte van de traditionele juridische en financiële dienstverlening. Op televisie schuiven we de specialisten van DAS naar voren. Verspreid over drie commercials, doen in totaal meer dan zeventig echte DAS'ers mee. Online activeren we door onze kennis met Nederland te delen in de vorm van handige tools en gidsjes. We ondersteunen met radio en lanceren ook een platform voor ondernemers via BNR.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken