Beslissende Accent juryronde in CIRCL

8 april 2019

Wij wensen de genomineerde adverteerders en bureaus heel veel succes! Vanaf 8 april 2019 bijt de categorie RETAIL de spits af van twee weken jurering van de in totaal 11 categorieën en juryteams. Op donderdag 18 april 2019 is de laatste jurering van de belangrijke en overkoepelende categorie BRANDING 360°.

De SAN, de ruim 220 SAN juryleden en de 101 genomineerde adverteerders en bureaus zijn de komende weken te gast bij ABN AMRO in het gebouw CIRCL op het Gustav Mahlerplein aan de Zuidas, Amsterdam. Daar gaan de genomineerde adverteerders en hun bureaus hun case presenteren. Zeer goed bereikbaar met het OV want ligt pal aan het station Amsterdam Zuid/WTC, aan zuidkant naast het ABN AMRO kantoor (VIDEO IMPRESSIE).

Een goed voorbereide presentatie is van groot belang
Natuurlijk is dat een absolute voorwaarde om goed te scoren bij de jury. De komende twee weken zetten 101 adverteerders met hun bureaus hun beste beentje voor om te scoren bij de jury van hun categorie. Zij zijn allen genomineerd zodat één ding zeker is: de jury is nieuwsgierig om meer te horen over die cases! Gebruik dus die kans om te scoren en te gaan voor een podiumplek en zo’n felbegeerde SAN Accent op 23 mei a.s. in Studio 21.

Kijk voor de data van de 11 categorieën op de SAN website bij ‘AGENDA’.