SAN Next Merkenbouwer 2019

WINNAAR 2019, DE EERSTE SAN NEXT MERKENBOUWER

De SAN Next Merkenbouwer is dit jaar voor het eerst verkozen door de separate Next Merkenbouwerjury. Deze is samengesteld uit Executive Search Bureau Top of Minds, Accent winnaar Adverteerder van het voorgaande jaar, Consistent Accent winnaar van het voorgaande jaar, Next VEA Legend, en een bestuurslid van de SAN. Lees het volledige juryrapport hier.

Nieuwe loot aan SAN stam: Next Merkenbouwer
In het kader van het gekozen thema voor het nieuwe SAN Jaarboek 2019 – WERK AAN JE MERK met als subtitel Ode aan de merkenbouwers –  werd het SAN bestuur geïnspireerd om jonge marketeers c.q. merkenbouwers te belonen voor hun inzet want zij zijn immers de toekomst. Daarvoor heeft de SAN samenwerking gezocht met het Executive Search bureau Top of Minds mede gezien hun ervaring en expertise op dit vlak. Janko Klaeijsen (Founder) was direct enthousiast om dit als partner de komende jaren samen met de Stichting SAN vorm te gaan geven.

Individuele jaarprijs voor jong marcom talent
Al meer dan 30 jaar worden de SAN Accenten gezien als de belangrijkste jaarprijzen voor adverteerders, reclame- en marketingbureaus. Maar elke bekroning is een beloning voor het collectief, de prestaties van het team achter de meest succesvolle campagnes en concepten. Daar komt dit jaar verandering in. Met een SAN Accent voor jong marcom talent, leeftijd tot 30 jaar, is er nu een individuele jaarprijs voor de man of vrouw die volgens de jury (speciaal voor deze
prijs samengesteld) de meest aansprekende bijdrage geleverd heeft aan het bouwen van een  onderscheidend merk, de Next Merkenbouwer.

Criteria SAN Next Merkenbouwer
Kandidaten zijn maximaal 30 jaar oud, hebben maximaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van marketing en/of marketingcommunicatie en zijn werkzaam bij een adverteerder in Nederland. Verder zijn de onderstaande criteria van belang.

Opmerking
Het is niet noodzakelijk dat bedrijven/merken c.q. de kandidaten – die kans hebben om te worden geplaatst op de Considerationlist – hebben ingezonden voor het SAN Jaarboek om in aanmerking te komen. Voor de deelnemende kandidaten zijn er geen kosten aan verbonden. Wèl vragen wij lef, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid als een kandidaat wil deelnemen aan de verkiezing.