SAN New Kids on the Block Accent 2018

5PM

De SAN geeft met SAN New Kids on the Block verkiezing ruimte aan de nieuwe generatie jonge ‘bureaus’ om zich aan onze achterban – de adverteerders – te presenteren. De winnaar wordt ieder jaar verkozen door de separate SAN NKOTB jury’s. De Hoofdjury wordt ondersteund tijdens de finale jurering van de 6 Shortlist kandidaten door een Vakjury bestaande uit ruim 40 SAN juryleden die hiervoor worden geselecteerd uit het jurybestand (220) van de SAN.

De Hoofdjury is samengesteld uit de winnaar van het voorgaande jaar, 2 externe deskundigen, 2 redacteuren van vakmedia, 2 professionals van bureaus en 2 SAN bestuursleden en staat onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort, Directeur SWOCC / Professor UVA.

Criteria verkiezing SAN NKOTB

Max. 3 jaar oud, ‘Here to Stay’, Innovatief/vernieuwend, Werkwijze, Werk dat er toe doet en Klanten die er toe doen.

Opmerking: Het is niet noodzakelijk dat er is ingezonden voor het SAN Jaarboek om in aanmerking te komen voor de op te stellen Considerationlist.

Van Considerationlist naar Longlist, naar Shortlist, naar Finalist en winnaar!

De Considerationlist wordt samengesteld door B&BA, FONK en SAN waarna de lezers van FONK en fonkonline hierop hun stem kunnen uitbrengen. Daaruit volgt de Longlist van 15 kandidaten. Zij leveren White Papers met informatie en de Hoofdjury brengt deze terug naar een Shortlist van 6 kandidaten. Deze 6 kandidaten presenteren zich in april voor de Hoofd- en de Vakjury. Dan wordt direct bekend gemaakt welke drie bureaus doorgaan als Finalist. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking SAN Accenten in mei.

SAN Accenten 2017

Winnaars uit het verleden:

Kokoro (2013), Dog and Pony (2014), Superhero Cheesecake (2014-2015), Influencer Marketing Agency (2015), GoSpooky (2016) en Vertigo 6 (2017).

De SAN deelt de 3.902 beste campagnes van de afgelopen 13 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF