SAN Accenten

SAN Accenten in 11 categorieën

Het SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van, voor en door Adverteerders.
Dit jaar worden SAN Accenten voor 10 + 1 categorieën uitgereikt:

1. Business-to-Business
2. Corporate (incl. Personeel)
3. Dienstverlening
4. Dienstverlening Financieel
5. Durables (bijvoorbeeld; witgoed, schoenen, meubels, fietsen etc..)
6. Fast Moving
7. Non-Profit & Overheid
8. Retail
9. Smart Idea
10. Vrije Tijd
11. Branding 360°

Categorie overstijgend en overkoepelend: Branding 360°

Naast de zelf gekozen categorie kun je je campagne(s) als extra ook inzenden in de categorie overstijgende en overkoepelende categorie Branding 360°.

Branding 360° Overkoepelende categorie voor spraakmakende merkcampagnes die naast bereik vooral aantoonbaar effect voor het merk genereren. Campagnes die via verschillende kanalen (bought, owned en earned media) zorgen voor een sterkere merkpositie of zelfs een doorbraak in de markt.

Winnaars worden beloond met het felbegeerde SAN Accent

Dit is een fraai vormgegeven design kubus, afmetingen 78 x 78 x 78 mm of de grotere Accent Branding 360° van 105 x 105 x 105 mm! Vervaardigd van RVS met daarin de namen van het betreffende bureau en de adverteerder gegraveerd, alsmede de categorie en het jaar waarin is gewonnen. Zowel de adverteerder als het bureau ontvangen een SAN Accent. Het ontwerp is van Paul Baars Design BNO te Amsterdam.

Extra SAN Accent bestellen?

Als er meerdere bureaus aan een winnende case hebben gewerkt is het mogelijk één of meerdere SAN Accenten tegen betaling bij te bestellen. Alleen als jouw bedrijf ook heeft meegewerkt aan deze campagne en als zodanig vermeld staat in het SAN Jaarboek! De kosten voor een Accent bedragen € 350,– en voor een Accent Excellent € 450,– beide excl. BTW en verzend/koerierskosten. Via e-mail te bestellen: info@sanaccent.nl

De uitreiking SAN Accenten 2019 is op 30 september 2020

De SAN deelt de 4.138 beste cases en campagnes van de afgelopen 14 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF