220 SAN juryleden bekend

12 februari 2019

Prachtige afspiegeling van het Nederlandse bedrijfsleven in SAN jury’s: ruim 220 juryleden, allen adverteerders.
Met trots stelt de Stichting SAN aan u voor: ruim 220 juryleden van de 11 vakjury’s c.q. categorieën die gezamenlijk de ingezonden cases/campagnes van 2018 gaan beoordelen. Alle voorzitters en leden van de juryteams zijn ervaren marketing- en communicatiespecialisten en stellen hun tijd en deskundigheid belangeloos ter beschikking. De eisen die aan SAN juryleden worden gesteld zijn hoog; want de waarde van een jaarprijs wordt bepaald door het niveau van de jury! Kijk voor alle SAN juryleden HIER

SAN Jaarboek 2018, de Jubileumeditie, beloofd een unieke editie te worden incl. de Eenmalige Jubileum Categorie DE RECLAMEPARELS.
SAN voorzitter Jeroen Hubert is trots om te kunnen melden dat er voor de Eenmalige Jubileum Categorie DE RECLAMEPARELS maar liefst 49 campagnes zijn ingestuurd uit de afgelopen 30 jaar! Het enthousiasme hierbij bij adverteerders en bureaus was hartverwarmend en het zal niet gemakkelijk worden, gezien de prachtige cases, voor de aparte jury met 30 iconen uit het vak om hieruit een keuze te maken!
Ook de categorie Smart Idea met de 47 ingezonden cases is weer een succesvolle categorie. Veelbelovend is de overkoepelende categorie Branding 360° en gezien de mooie ingezonden campagnes zal het ook de Juryvoorzitters moeite gaan kosten om hierin hun keuze te bepalen!

                                    

Uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2018 de Jubileumeditie: 28 februari 2019 bij de NS in Utrecht
Op 28 februari a.s. krijgen alle SAN juryleden het Jaarboek mee naar huis ter voorbereiding van de cases uit zijn of haar categorie voor de eerste juryronde bij Sanoma in Hoofdorp:  Nominatie juryronde op 12, 13 en 14 maart a.s.
De Nominaties zijn bekend op 21 maart 2019