106 Nominaties SAN Jaarboek 2019

19 maart 2020

HOGE SCORES VOOR:
Ministeries/DPC, Unilever, Nederlandse Loterij, KLM en de bureaus TBWA\NEBOKO, Alfred International, Publicis Groupe, Roorda, DDB Unlimited en N=5.

Na drie dagen jurering vorige week bij het gastvrije Sanoma in Hoofddorp zijn de genomineerde cases SAN Jaarboek 2019 bekend. ADVERTEERDERS die hoog scoren zijn de verschillende Ministeries/DPC met 15 Nominaties, Unilever met 5 Nominaties, Nederlandse Loterij met 4 Nominaties en KLM met 3 Nominaties. Daarnaast zijn er 16 adverteerders met elk 2 Nominaties!

Bij de BUREAUS scoort TBWA\NEBOKO het hoogst met 9 Nominaties. Alfred International, Publicis Groupe en Roorda scoren elk met 6 Nominaties en DDB Unlimited en N=5 elk met 5 Nominaties. Ook 180 Kingsday, Joe Public Take-Away Advertising, Red Urban, Selmore, The Odd Shop en XXS Amsterdam elk met 3 Nominaties scoren goed! Daarnaast zijn er maar liefst 14 bureaus elk met 2 Nominaties. Ook kleinere bureaus, waaronder eerder genomineerde SAN New Kids on the Block bureaus, staan op deze lijst met genomineerde cases!

Klik HIER voor de 106 Nominaties SAN Jaarboek 2019

Binnenkort maakt de SAN bekend wanneer de volgende juryronde gaat plaatsvinden want vanwege de huidige situatie i.v.m. het corona virus kunnen wij NIET jureren in april 2020.

Hou onze berichten en de SAN website bij ‘AGENDA’ in de gaten voor het vervolg van dit SAN seizoen. Alle genomineerden worden tegen die tijd ook gebeld door de SAN.