101 Nominaties SAN Jaarboek 2018

21 maart 2019

Na drie dagen jurering bij het gastvrije Sanoma in Hoofddorp zijn de genomineerde campagnes/cases SAN Jaarboek 2018 bekend. De 101 Nominaties van de ingezonden campagnes/cases staan vanaf heden, 21 maart 2019 op deze website:
KIJK HIER

ADVERTEERDERS die hoog scoren zijn VodafoneZiggo met 6 Nominaties, Nederlandse Loterij, Samsung en Unilever elk met 4 Nominaties, Lidl, diverse Ministeries, SNS en het Van Gogh Museum elk met 3 Nominaties.

Bij de BUREAUS scoort TBWA\NEBOKO het hoogst met maar liefst 12 Nominaties. Etcetera met 7 Nominaties, Alfred International en Dawn elk met 6 Nominaties en Roorda met 5 Nominaties. Ook J. Walter Thompson, Joe Public Take-Away Advertising en Selmore elk met 4 Nominaties scoren goed! Daarnaast zijn er maar liefst 14 bureaus elk met 3 of 2 Nominaties. Ook kleinere bureaus – waaronder eerder genomineerde SAN New Kids on the Block bureaus – staan op deze lijst met genomineerde cases!

In de komende periode 8 t/m 18 april 2019 gaan de genomineerde adverteerders en hun bureaus hun case presenteren bij ABN AMRO in het gebouw CIRCL aan de Zuidas in Amsterdam.
Kijk voor de datum van jouw categorie op deze website bij AGENDA.  Alle genomineerden worden door de SAN gebeld voor een geschikt tijdstip.