Aanmelden jury

Delen van kennis geeft inspiratie

Wanneer je tenminste 5 jaar als verantwoordelijke marketeer of communicatiespecialist werkzaam bent bij een adverteerder, ben je op voordracht van één van de ruim 200 juryleden welkom in een van de juryteams. Uiteraard wordt elke aanmelding beoordeeld door de SAN jurycommissie en de voorzitters van het team dat de door jou gewenste categorie jureert. Dit om zowel kwaliteit als diversiteit te waarborgen. Goed om te weten: er wordt van je verwacht dat je 3 jaar achtereen plaatsneemt in een jury, wel dien je je elk jaar opnieuw aan te melden zodat je gegevens actueel zijn. Na 3 jaar kun je eventueel nog een tweede termijn doorgaan, maar kun je ook ruimte geven aan nieuwe leden. Stuur snel het aanmeldingsformulier in. Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk eind januari 2016) bericht of wij je kunnen opnemen in een van de juryteams.

Onderaan deze pagina vind je nadere relevante data en informatie.

Werkwijze: vul onderstaand formulier in, verstuur deze (je ontvangt ook een exemplaar via e-mail). Wij nemen vervolgens contact met je op.

Aanmelden jury

 • Postadres

 • Bezoekadres

 • Werkervaring

 • Jury voorkeuren

 • Vorige werkkring(en)


 • Indien je interesse hebt in een plaats in de jury dan is het absoluut noodzakelijk dat je beide juryronden aanwezig bent. Wij verwachten dat je je vooraf hebt voorbereid aan de hand van het SAN Jaarboek (incl. de bijbehorende RTV en casestory's) die je circa 2 weken voor de Nominatieronde van ons ontvangt.

  Belangrijke data voor juryleden
  Uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2015: donderdag 3 maart 2016
  Nominatieronde: dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016 één dag (-deel)
  Locatie: Sanoma, Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp
  Accentronde: In de periode van maandag 11 t/m vrijdag 22 april 2016 één dag (-deel)
  Locatie: Randstad, Diemermere 25, 1112 TC Diemen.

  Noteer ook meteen de datum van de feestelijke uitreiking: 26 mei 2016.

  Categorieën
  In principe jureer je in de categorie waarin je werkzaam bent, echter in bepaalde gevallen (te beslissen door de SAN jurycommissie en de juryvoorzitters) kan de visie van vakman/-vrouw buiten de branche (categorie) verfrissend werken.
  De overkoepelende categorie Excellent wordt gejureerd door de 20 juryvoorzitters van de andere categorieën. Daar kun je je dus niet voor opgeven.